PRIMERJAVA IBLOCK SISTEMA S KONKURENČNIMI SISTEMI PO SEGMENTIH

IBLOCK SISTEMI

DRUGI INKJET CIS SISTEMI

BARVNE LASERSKE NAPRAVE


  TEHNOLOGIJA

iBlockov patentirani Sistem kartuš, Sekundarni sistem nadzora črnila ter Senzor količine črnila zagotavljajo uporabo brez presenečenj in nepotrebnih obiskov.

Drugi ponudniki ponujajo klasične inkjet CIS sisteme z rezervoarji črnila in s svojimi omejitvami pri kakovosti ter nerodnosti pri uporabnosti in vzdrževanju.

Barvni izpis na manjših cenejših laserskih napravah je ponavadi zelo drag, zato se mnogokrat uporablja kompatibilne tonerje vprašljive kakovosti in (ne)zanesljivosti.

  OBLIKOVANJE

Elegantna nadgradnja iBlock sistema porabi manj prostora, preprečuje packanje in morebitne težave ob premikanju.

Drugi inkjet CIS sistemi zahtevajo prisotnost ponudnikov na vaši lokaciji, da dolijejo črnilo v rezervoarje, s tem motijo vaš poslovni proces in zasebnost.

Večje laserske naprave, kot so digitalni kopirni stroji, ponavadi potrebujejo več prostora, porabijo mnogo več elektrike, marsikdaj so predimenzionirane za potrebe uporabnikov.

  IZDELAVA

Kovinsko ohišje in natančna izdelava omogočata skoraj neopazno integriranost v samo napravo, kar se vidi kot profesionalen izgled že na prvi pogled.

Drugi inkjet CIS sistemi zasedajo več namiznega prostora, so nerodni pri premikanju ter potencialno nevarni za polivanje, packanje.

Pri barvnih laserskih napravah je potrebno več vzdrževanja, ker so mnogokrat sestavljene iz več potrošnih materialov, kot so tonerji in bobni ter transfer, ogrevalne in razvijalne enote.

  KAKOVOST

Nova lastna formula črnila, natančna izdelava ter patentirane tehnologije zagotavljajo visoko kakovost izpisa skozi čas. Brezplačno nas stestirajte ter primerjajte - verjamemo v kakovost sistema kot vseh partnerjev, ki sodelujejo v projektu

  STORITVE

iBlock tehnologija omogoča kakovost in zanesljivost tiskanja, strokovnost partnerjev pa s svojo odzivnostjo zaokrožuje celovito storitev. iBlock-print projektu sodeluje 6 priznanih slovenskih podjetij z dolgoletno tradicijo z različnimi poslovnimi modeli za večjo fleksibilnost